UPDATE CORONA-MAATREGELEN

Fotografen doen shoot met onze topmodellen

23/01/2017

Twee vrienden leenden onlangs een Ford Mustang EcoBoost van FordStore Morren Motor, reden ermee naar een verlaten militaire basis in Tongeren en maakten prachtige foto’s van deze Performance Car van Ford. Het was al de tweede fotoshoot die amateurfotografen Giel Jacques en Michiel Dujardin deden met een wagen van FordStore Morren Motor. In augustus 2016 werd een Ford Focus RS op de gevoelige plaat vastgelegd.“Auto’s fotograferen is voor ons echt een compleet uit de hand gelopen hobby”, vertellen de twee jongemannen. “Voor mij begon het een jaar of vier geleden met de film Intouchables. Daarin rijden de hoofdpersonen rond in een Maserati Quattroporte”, vertelt Giel. “Twee maanden later zag ik die auto in het echt en toen heb ik wat foto’s genomen met mijn telefoon. Op aanraden van een vriend heb ik die op autogespot.be geplaatst. Daarna heb ik een camera gekocht om betere foto’s te kunnen maken. Nu spendeer ik, buiten mijn studie om, al mijn tijd aan deze hobby.”

Michiel is al zes of zeven jaar verslingerd aan het fotograferen van wagens. “Van kleins af aan heb ik al interesse in snelle auto’s met mooie lijnen. Op mijn veertiende of vijftiende kocht ik mijn eerste camera en sindsdien is fotografie echt mijn passie. Al mijn vrije tijd gaat er naartoe.”

Bekijk hier enkele foto’s van Giel Jacques en Michiel Dujardin met de Ford Mustang en de Ford Focus RS die geleend werden van FordStore Morren Motor:De Performance Cars van Ford werden geleend van FordStore Morren Motor en gefotografeerd in een setting die recht doet aan het karakter van deze stoere wagens. Bekijk meer foto’s van deze fotoshoots op de website van Jacques Giel, Belgian Automotive Photography, en op de facebookpagina Michiel Dujardin Photography.

Meer informatie over de Ford Mustang Meer informatie over de Ford Focus RS

Nieuws

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen