UPDATE CORONA-MAATREGELEN

Fleet Event Stayen 2014

10/12/2014
Morren Motor nodigde zopas zijn fleetklanten uit in zaal RVue op Stayen naar aanleiding van de voorstelling van de New Ford Focus, New Ford Mondeo en de nieuwe Transit Family. Elk van de nieuwe modellen werd voorgesteld op het voetbalveld van Stayen, met de nodige belichting en muziek om er een heuse show van te maken.

Na de volledige Transit Family tentoongesteld te hebben, was het tijd voor de New Ford Focus. 's Werelds meest verkochte model kreeg een geslaagde facelift, daarenboven is de Focus uitgerust met de nieuwste technologieën om het rijgenot nu nog groter te maken. De 1.5 TDCI 105 pk dieselmotor met slechts 88g CO2-uitstoot en de “Business Edition” en “Business Edition +” uitvoeringen, met tal van extra opties bovenop de rijke standaarduitrusting, spraken de fleetklant duidelijk aan!

Als kers op de taart, mocht Morren Motor ook de volledig nieuwe Ford Mondeo voorstellen, het paradepaardje van het Autosalon 2015. De nieuwe Mondeo werd ontwikkeld om te inspireren, deze wagen is de perfecte mix van technologie en vakmanschap, prestaties en efficiëntie, innovatief design en fijnmechanische techniek. De koplampen met Ford Dynamic LED Technology vallen meteen op, en daarenboven zijn ze ook nog slim. Ze zenden een intens licht, dat de weg volledig volgt wanneer u aan het stuur draait. En dit is nog maar één van de vele technologieën die de nieuwe Ford Mondeo te bieden heeft.

Fleet Event

Na de autoshow volgde een gezellig en heerlijk diner. Een geslaagde editie, vonden zowel de organisatoren als de gasten.

Nieuws

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen