UPDATE CORONA-MAATREGELEN

Ford Bonus Programma

19/06/2020

Zoals u wellicht weet, hebben wij onze showroom bij Morren Motor NV in Sint Truiden wegens de COVID-19 pandemie enkele maanden gesloten moeten houden.

In navolging op de mededeling van de overheid om de maatregelen te versoepelen, zijn wij verheugd u te informeren dat onze showroom sinds enkele weken weer geopend is.

Om onze verkoop te stimuleren, lanceren wij samen met onze fabrikant het speciale Ford Bonus Programma, waarbij we u een uitzonderlijke deal voor uw nieuwe auto zullen aanbieden. Als u geïnteresseerd bent in het vervangen van uw huidige auto, dan is dit het perfecte moment!

Wij hebben een extra bonus voor u gereserveerd

Ons Ford Bonus Programma is uw kans om een nieuwe of gebruikte Ford uit onze uitgebreide stock te kiezen. Elke Ford Bonus stockwagen is, speciaal voor u, voorzien van een zeer aantrekkelijk financieel voordeel, bovenop de standaard kortingen.

Profiteer van ons speciale Ford Bonus Programma

Alle Ford Bonus stockwagens worden in onze showroom gepresenteerd, voorzien van de “Ford Bonus” stickers waarop uw voordeel is vermeld. Over het gehele gamma bieden we u aantrekkelijke Ford Bonus stockwagens, klaar om mee weg te rijden! Ons Ford Bonus Programma loopt van maandag 22 juni t.e.m. dinsdag 30 juni aanstaande.

Ford Bonus ProgrammaFord Bonus ProgrammaFord Bonus Programma

Onze showroom en werkwijze is volgens ‘Responsible Retailing’ ingericht

Wees gerust; wij volgen uiteraard alle richtlijnen van de overheid. U zult een 1 op 1 afspraak hebben met een van onze verkoopadviseurs in een speciaal ingericht deel van onze showroom. Alle social distancing maatregelen worden gerespecteerd, maar mocht u uw afspraak liever via FaceTime of WhatsAppvideo laten plaatsvinden, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Geïnteresseerd? Reserveer direct uw afspraak

Om uw veiligheid te waarborgen is het aantal afspraken per dag gelimiteerd. Gezien de unieke condities verwachten wij veel aanmeldingen. Als u wilt profiteren van ons programma, reserveer dan uw afspraak door op onderstaande link te klikken. U kunt zich ook telefonisch aanmelden bij Julie Morren via 0484/861585.


 Deel dit bericht

Nieuws

Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen