Genomen Maatregelen COVID-19

Ford hybride en elektrische voertuigenWelk elektrisch voertuig past bij u?

Als u overweegt om over te stappen op een elektrisch voertuig, dan is het belangrijk dat u de verschillen tussen hen begrijpt. Klik op de onderstaande pictogrammen voor meer informatie over de Mild Hybrid, Hybrid, Plug-in Hybrid en All-Electric-voertuigen.


 • Ford Hybrid

  Contacteer ons

 • Ford Hybrid

  Ford zet zich in voor een elektrische toekomst in Europa, en is van plan tegen 2020 14 voertuigen op de markt te brengen als onderdeel van het Ford Hybrid-assortiment. Of u nu op zoek bent naar een aangename stadswagen, een praktische hybride gezinswagen of een capabele hybride bestelwagen die geen compromissen sluit op het gebied van uw zakelijke behoeften - met het Ford Hybrid-assortiment vindt u zeker het juiste voertuig dat bij u past.


 • Ford Transit Custom Plug-In Hybrid

  Lees meer

 • Eenvoudig opladen

  Ford biedt een aantal praktische manieren om ervoor te zorgen dat de batterij van uw Plug-in Hybrid of All-Electric voertuig opgeladen blijft. Afhankelijk van het type elektrische auto of bestelwagen dat u kiest, bieden we verschillende oplaadmogelijkheden en -oplossingen. We willen dat het opladen van uw elektrisch voertuig zo eenvoudig en pijnloos mogelijk verloopt.


 • Ford Transit Custom Plug-In Hybrid

  Lees meer

 • Beter voor drukke steden

  Als wereldwijd opererend autoconcern test Ford zijn modellen over de hele wereld. Zoals in Londen, waar een vloot Fords Transit Custom Plug-In Hybrid (PHEV) dagelijks de straten doorkruist. Met bedrijven en overheden kijken we daar hoe onze bedrijfswagens kunnen bijdragen aan een beter leefklimaat.


 • Bespaar geld

  Vraag het ons

 • Verminder de uitstoot.
  Bespaar geld

  De druk op steden en stedelijke gebieden om de luchtkwaliteit te verbeteren neemt toe. Daarom zijn er steeds meer lage-emissiezones. Als u vaak een lage-emissiezone moet inrijden, kunnen de kosten snel oplopen. Maar het goede nieuws is dat onze Hybrid en All-Electric auto's zijn vrijgesteld van deze heffingen (op basis van de meest recente normen en richtlijnen).

Nieuws


Algemene Voorwaarden Privacyverklaring Vacatures