Morren Motor vijftig jaar in dienst van hun klanten!

15/05/2019

Ter ere van het 50-jarig bestaan van Morren Motor, nodigen wij u graag uit voor onze opendeurdagen op zaterdag 25 en zondag 26 mei. 
Hieronder vindt u een stukje geschiedenis en ons feestprogramma.



  • Morren Motor
  • Over ons

    Morren Motor NV blikt dit jaar terug op vijftig jaar dienstverlening aan de Truienaars. De vennootschap startte haar activiteiten op 1 januari 1969 in de gloednieuwe garage langs de Luikersteenweg. Inmiddels ontwikkelde ze zich tot een begrip in de wijde regio. 

    Hoe het groeide “Eigenlijk zaten wij al veel langer in het vak”, verklapt Marcel Morren, inmiddels 84 en nog steeds alomtegenwoordig in de zaak. “Mijn vader Camille vestigde zich omstreeks 1929 als garagist in Halle-Booienhoven. Vader was een harde werker. Zijn bedrijf kende een stevige groei, want het duurde niet lang of er kwam ook een pompstation bij.

    Hij verkocht er Vauxhall-personenwagens en Bedford-vrachtwagens. Om agent van deze merken te kunnen worden, moest hij zich in Sint Truiden vestigen. Hij vond een pand in de Naamsestraat waar de activiteiten konden starten. Dat moet begin vijftiger jaren van de vorige eeuw geweest zijn.

    Bekijk hier onze SUPERCONDITIES folder!

  • Neem contact op



  • Morren Motor
  • Geschiedenis

    In 1956 stapten de zoons Morren mee in het bedrijf. Met een het signaal om aan uitbreiding te denken. Garage Morren startte met de verkoop en het onderhoud van Ferguson tractoren, zetten een handel op in olie en mazout en waagde zich aan internationaal transport.

    Marcel Morren: “In september 1968 besloten de broers om iedereen eigen weg te gaan. Ik kreeg onmiddellijk de kans om concessiehouder van het Engelse gamma van Ford te worden. Een drietal jaren later kwam er ook het Duitse segment erbij. Sinds die tijd is onze zaak alleen maar gegroeid. Wij genieten het volle vertrouwen van het merk van bij de oprichting van de zaak.

    Bekijk onze stock



  • Morren Motor
  • Morren Motor 50 jaar

    Midden de jaren tachtig vonden Marcels zonen Marc, Luc en Dirk een plaats bij Morren Motor. Zo is de opvolging in dit typisch familiebedrijf verzekerd. Zij hebben er ieder een eigen verantwoordelijkheid terwijl papa Marcel zich meer en meer op de achtergrond bevindt, maar nog steeds een oogje in het zeil houdt. Ondertussen is de 4de Morren generatie reeds volop actief in beide zaken: Fréderique (St Truiden), Julie (Diest) & Andreas Morren (Diest), alle 3 actief in de Sales & Fleet business.

    Morren Motor is in al die jaren gegroeid tot een  toonaangevend bedrijf. Momenteel worden er jaarlijks zowat 1.000 nieuwe wagens verkocht en een 500 occasievoertuigen. Professionelen treffen er een heel gamma bedrijfsvoertuigen. 35 gekwalificeerde personeelsleden, waaronder 12 gekwalificeerde mecaniciens en 4 carrosserieherstellers staan het hele jaar klaar om uw preferent voertuig in optimale conditie te houden. Morren Motor vijftig jaar in dienst van hun klanten.

    Boek een service

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws