Het topmodel van ons SUV-gamma, de nieuwe Ford Edge, is het toppunt van modern raffinement. De krachtige prestaties, de baanbrekende vormgeving en de ultramoderne technologieën plaatsen deze auto ver boven de rest. Met een stoutmoedige en imposante aanwezigheid op de weg, is deze wagen meer dan gewoon een SUV, hij is een statement van kracht en betrouwbaarheid.

Ontdek de Edge.

SMART UTILITY VEHICLE

De nieuwe Edge is het vlaggenschip van de Ford SUVfamilie. Zijn karaktervolle look en sportieve lijn geven hem een ongeëvenaarde uitstraling op de weg. Comfort, luxe én een lange lijst van toptechnologieën maken van de Ford Edge een must voor liefhebbers van onnavolgbare klasse!

Edge

STRAK STUREND

Ford Adaptive Steering past het stuurkarakter van de Edge naadloos aan: makkelijker sturend bij lage snelheden en directer als het wat sneller gaat, maar altijd met gevoel.

Edge

OPTIMALE VEILIGHEID, OOK ACHTERIN

Veiligheid is van het grootste belang, zeker als het op je kinderen aankomt. Inflatable Rear Seatbelts die verwondingen bij de passagiers tot een minimum herleiden tijdens een aanrijding.

Edge

ACTIVE NOISE CONTROL

Het Active Noise Control-systeem bevat technologie die storende rij- en rolgeluiden op een actieve manier weert uit het interieur voor een serene rijervaring.

Edge

VEILIGER PARKEREN

De Ford Edge parkeert vlotter en veiliger. Active Park Assist neemt tijdens het parkeren het stuur van je over, terwijl Cross Traffic Alert je waarschuwt voor naderend verkeer.

Edge

HANDENVRIJE KOFFERKLEP

Gedaan met gestuntel om je boodschappen in te laden. Met de handenvrije kofferklep open je de koffer automatisch door je voet onder de achterbumper te bewegen.

Edge

INTELLIGENT ALL-WHEEL DRIVE

De standaard Ford Intelligent All-Wheel Drive verdeelt het motorvermogen efficient over de vier wielen en combineert zo stabiliteit en optimale grip met rijplezier en een beperkt brandstofverbruik.

Mustang

Bekijk foto's van de Nieuwe Ford Edge.

Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.